Tasoitetyöt Lahdessa ja Etelä-Suomessa

Maalaamo Packalén Oy palvelee laadulla ja ammattitaidolla

Teemme tasoitetyöt kaikenkokoisiin kohteisiin Lahden ja Etelä-Suomen alueella. Toimimme pääasiassa aliurakoitsijoina, mutta sopimuksesta palvelemme myös kotitalouksia. Tavallisimpia kohteitamme ovat kerrostalot, kauppakeskukset sekä myymälät, joissa toimimme yhteistyössä rakennusliikkeiden kanssa.

Sisä- ja ulkotasoitetyöt tasokkain lopputuloksin

Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaalle laadukas ja pitkäikäinen lopputulos kohteen koosta ja vaativuudesta riippumatta. Käytämme sisä- ja ulkotasoitetöissä hyviksi havaittuja työvälineitä ja materiaaleja ja etenemme huolellisesti, mutta ripeästi vaihe vaiheelta aina viimeisteltyyn pintaan asti.

Myös julkisivusaneeraukset ja HTC-hiontatyöt

Tasoite- ja maalaustöiden ohella palveluihimme kuuluvat laajat julkisivusaneeraukset muun muassa kerrostalo- ja liikerakennuskohteisiin. Lisäksi poistamme laasteja, pinnoitteita ja maaleja pölyttömällä HTC-hiontamenetelmällä. Lue lisää HTC-hionnasta!

Pyydä tarjous tasoitetöistä

Etsitkö luotettavaa yritystä toteuttamaan kohteesi tasoitetyöt nopeasti ja varmasti? Maalaamo Packalén Oy on tasoitetöiden pitkäikäinen asiantuntija Etelä-Suomessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pyydä tarjous!

Pyydä tarjous tai kysy lisää tasoite- ja maalauspalveluistamme oheisella lomakkeella. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse