Maalinpoisto ja HTC-hionta

Maalit, laastit ja pinnoitteet siististi pois – palvelemme Lahden seudulta ympäri Etelä-Suomen

Maalaamo Packalén Oy tarjoaa paitsi maalaus- ja tasoitepalveluja, myös maali- ja muiden pintojen poistopalveluja Lahden ja koko Etelä-Suomen alueella. Kokeneet tekijämme suorittavat niin pinnoite- ja maalinpoistot kuin HTC-hiontatyöt laadukkailla työvälineillä ja HTC-hiontakalustolla, sovittua aikataulua noudattaen.

HTC-hionta – timanttihiontaa pölyttömästi

HTC-hionta on nopea ja pölytön timanttihiontamenetelmä, jonka avulla voidaan poistaa vaativatkin tasoite- ja maalipinnat turvallisesti ja siististi. Pölyttömyytensä ansiosta HTC-hionta ei edellytä ympäröivän tilan suojaamista tai esimerkiksi kohteen sulkemista – vain käsiteltävän alueen rauhoittaminen hiontaan riittää. HTC-hiontaa käytetään esimerkiksi vanhojen ja uusien betonilattioiden tasoittamiseen, laastien ja epoksipinnoitteiden poistoon, maalinpoistoon sekä ongelmakohteiden hiontaan.

Julkisivusaneerausta Etelä-Suomessa

Teemme julkisivusaneerauksia laajasti esimerkiksi kerrostalo- ja asuinrakennuskohteisiin, kauppakeskuksiin sekä muihin yritys- ja julkispuolen kiinteistöihin. Otamme mielellämme vastaan laajojakin kohteita, joihin toteutamme kokonaisvaltaisen julkisivusaneerauksen vanhojen pintojen poistotöistä aina uuteen, entistä ehompaan julkisivuun asti.

Pyydä tarjous maalinpoisto- ja muista palveluistamme!

Maalaamo Packalén Oy:ltä saat sekä pinnoitteiden ja maalien poiston että uudet tasoite- ja maalipinnat tarkkana ammattilaistyönä. Palvelemme Vesivehmaalta Lahden ja koko Etelä-Suomen alueelle – pyydä tarjous!

Pyydä tarjous!

Pyydä tarjous tai kysy lisää tasoite- ja maalauspalveluistamme oheisella lomakkeella. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse