Maalauspalvelut Lahdessa ja Etelä-Suomessa

Maalaamo Packalén Oy – ammattimaalarit vaativiinkin kohteisiin

Kun etsit ammattitaitoista maalauspalveluiden tarjoajaa Etelä-Suomessa, ota yhteyttä Maalaamo Packaléniin! Teemme sekä liikerakennusten, asuintilojen että muiden kiinteistökohteiden sisä- ja ulkomaalaustöitä sekä tapetointeja Lahden seudulta ympäri Etelä-Suomen. Toimimme pääasiassa aliurakointiyrityksenä rakennusliikkeille ja sopimuksesta palvelemme myös kotitalouksia.

Maalaustyöt tarkasti ja tehokkaasti

Tyytyväinen asiakas ja laadukas työnjälki ovat kaikkien maalauspalvelujemme perusta. Käytämme laadukkaita työvälineitä ja maalaamme niin sisä- kuin ulkopinnat tarkasti, mutta ripeästi ja sovittua aikataulua noudattaen. Olipa kyseessä julkisivun saneeraus tai asuintilojen tapetointi, meiltä saat laatupalvelua.

Meiltä myös julkisivusaneeraukset ja maalinpoistot

Maalaustöiden ohella yrityksemme toimintaan kuuluvat laajat julkisivusaneeraukset, joita teemme esimerkiksi kerrostaloihin ja liikerakennuksiin.

Lisäksi tarjoamme tehokkaita pinnoitteiden- ja maalinpoistopalveluja, jotka toteutamme pölyttömällä HTC-hiontamenetelmällä. Lue lisää HTC-hionnasta!

Pyydä tarjous maalauspalveluista

Maalaamo Packalén Oy tarjoaa maalauspalveluja Vesivehmaalta Lahden ja koko Etelä-Suomen alueelle. Teemme joustavasti sekä pelkät maalaustyöt että koko urakan maalinpoistosta uuteen maalipintaan asti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pyydä tarjous!

Pyydä tarjous tai kysy lisää tasoite- ja maalauspalveluistamme oheisella lomakkeella. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse